Количка

0 артикула

 

► Безплатна доставка до адрес в цялата страна за всички артикули ◀
► Винаги преглед преди плащане ◀

Категории

Вижте всички статии

Практичната гарсониера

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Много от нас не живеем в къщи, а в апартаменти, единични наети стаи или гарсониери. Няма нищо лошо в това, особено ако се налага преместване от място на място прекалено често. Малкото пространство може да е пречка в началото, но то може да бъде използвано максимално без да ви липсват домашните удобства.

Не е за препоръчване да използвате мебели, които могат да бъдат подменени със сгъваеми устройства. Вместо да купувате диван се снабдете с големи възглавници за под. Така ще можете да посрещнете гостите си и ще има къде да седнат и след като ги изпратите можете да приберете възглавниците и да освободите място на пода.

Използвайте всички мебели за повече от една функция. Закупени декоративни сандъци „за съкровища” могат да бъдат използвани като масички или табуретки. При прибавянето на колелца на един скрин и монтирането на огледало от едната му страна, рафтове за принадлежности или книги от другите или окачалки вие си запазвате способността да местите мебели навсякъде и минимизирате използваното място.

По възможност използвайте плъзгащи се врати, защото те не се отварят навътре и няма да ви се наложи да оставяте празно пространство за отвора на вратата.

Ако нямате възможност да инсталирате тези врати, или живеете под наем и не ви е позволено, можете да използвате завеси като прегради между отделните подсекции на апартамента. Дори и да сложите завеса около леглото и да създадете малък балон на уединеност.

За тези от вас, които използват лаптопа си по- често, не е нужно да търсят място за бюро. Просто сглобете достатъчно широки рафтове и ги прикачете до стената. Ако ги монтирате близо до леглото няма да ви са нужни допълнителни столове.

Използвайте стените като монтирате най- различни окачалки по тях. Било то за прибори или дрехи. Като не слагате нищо директно над леглото, за да предотвратите инциденти.

Що се отнася до осветлението най- добрата алтернатива на прекалено ниско висящите полюлей са електрическите пури. Със своя малък размер и качества, благоприятни за пестене на енергия, както и дълъг цикъл на експлоатация, те ще са напълно достатъчни да осветят вашия дом.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари